Ndërlidhjet

LONDËR


Përdorimi i telefonave mobil nuk e shton rrezikun për zhvillimin e tumorit në tru.
Në këtë përfundim kanë arritur gjatë një studimi që kanë bërë Instituti i Londrës për Kërkime rreth kancerit dhe tri Universitete në Britani.
XS
SM
MD
LG