Ndërlidhjet

TEHERAN


Parlamenti iranian ka reaguar ndaj deklaratës së presidentit francez Jacques Chirac, se vendi i tij mund të përdorë armë bërthamore ndaj shteteve që përdorin "kërcënime terroriste" kundër Francës. Kryetari i kuvendit Gholam Hadad–Adel tha: "Çfarë do që liderët perëndimore duan ta përcaktojnë terrorizmin, ata e bëjnë këtë si dëshirojnë. Madje francezët e kanë lidhur me terrorizmin, dhe përdorimin e shamisë në kokë nga vajzat myslimane në shkollë.-tha kryeparlamentari iranian.
XS
SM
MD
LG