Ndërlidhjet

HAGË


Në tribunalin e Hagës ka rifilluar proçesi gjyqësor ndaj ish presidentit jugosllav Sllobodan Milosheviç. Trupi gjyqësor nuk ka adresuar përgjigje, kërkesës së Milosheviçit për shërim në Rusi, pasi ai vuan nga zemra dhe presioni i gjakut. Prokuroria e ka kundërshtuar kërkesën duke shprehur dyshim për moskthim.
Mbi Milosheviç rëndojnë 66 akua për genocid dhe krime kundër njerëzimit në Kosovë, Bosnje, dhe Kroaci.
XS
SM
MD
LG