Ndërlidhjet

PARIS


Administratori i parë i Kombeve të Bashkuara në Kosovë Bernard Kushner e ka cilësuar presidentin Rugova si " një njeri të zgjuar dhe me aftësi pacifiste që ka qenë i përgatitur të bisedojë me armiqtë në emër të paqes.
Në një interviste për Televizionin Associated Press Kushner tha se "është e pikëllueshme që Rugova vdiq para nisjes së bisedimeve për statusin", për të cilat, ai tha se mund të rezultojnë me një "status të veçantë", që do të ishte diçka ndërmjet "një autonomie të fuqishme dhe pavarësie të kushtëzuar".
XS
SM
MD
LG