Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kosovë vazhdon të mbahet zi në shenjë nderimi për vdekjen e presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova, që u varros dje. Sot mësimi në të gjitha nivelet ka filluar me një minutë heshtje. Në Radio dhe në Televizion transmetohet muzikë klasike, ndërsa, deri më 6 shkurt, janë pezulluar të gjitha veprimtaritë kulturore dhe sportive.
XS
SM
MD
LG