Ndërlidhjet

PRAGË


Sot është dita ndërkombëtare e leprozës, e cila synon t'i kujtojë botës se ende nga kjo sëmundje që shpërfytyron njeriun vuajnë mbi gjysmë milionë njerëz.
Kjo sëmundje që prek njerëzimin prej kohërave më të lashta mund të kurohet nëse kapet në fazat më të hershme. Pjesë të Azisë, Amerikës Latine dhe Afrikës janë më të prekurat.
XS
SM
MD
LG