Ndërlidhjet

SARAJEVË


Administratori ndërkombëtar për Bosnjë Hercegovinën që merr detyrën nesër, diplomati gjerman Christian Schwarz Schilling ka kërkuar nga autoritetet boshnjake të punojnë më shumë për përparimin e vendit. Ndër qëllimet ai theksoi përmbylljen e marrëveshjes së Asocim Stabilizimit deri në fund të këtij viti, çuarjen përpara të reformave për ta përfshirë Bosnjën në Partneritetin për Paqe të NATO-s, organizimin e suksesshëm të zgjedhjeve dhe kapjen e të kërkuarve nga Gjykata e Hagës.
XS
SM
MD
LG