Ndërlidhjet

BRUKSEL


"Bashkëpunimi i Serbisë me Tribunalin e Hagës është dobësuar dhe duhet të përmirësohet në mënyrë që të mbahet gjallë shpresa për anëtarësim në Bashkimin Evropian", ka tërhequr vërejtjen komisioneri për Zgjerim, Oli Rehn.
Pas takimit të sotëm në Bruksel me zëvendëskryeministrin e Serbisë, Mirolub Labus, Rehn ka thënë se progresi i Serbisë në procesin e stabilizimit do të varet nga bashkëpunimi me Tribunalin e Hagës.
XS
SM
MD
LG