Ndërlidhjet

NJU JORK


Një portret i rrallë që Van Ghog i ka bërë mikut dhe bashkëpunëtorit të tij Paul Gaugin, pritet të shitet mbi 40 milionë dollarë në aukcionin Christie në Nju Jork.
Piktura konsiderohet si njëra nga 5 veprat më të rëndësishme, të cilat Van Gogh i punoi në vitin 1890 për nder të Gaugin-it.
XS
SM
MD
LG