Ndërlidhjet

UASHINGTON


Kongresi amerikan ka miratuar një zgjatje të shkurtër të ligjeve të njohura si Akti PatriOtik. Në këtë mënyrë ligjvënësit amerikanë do kenë kohë deri më 10 mars të gjejnë një zgjidhje lidhur me kundërshtimet ekzistuese për ndikimin e ligjeve të Aktit Patriotik në të drejtat e qytetarëve.
Në të tjera zhvillime administrata Bush i ka kërkuar Kongresit 120 miliardë dollarë shtesë për operacionet ushtarake në Irak dhe Afganistan.
XS
SM
MD
LG