Ndërlidhjet

MYNIH


Rivendosja e marrëdhënieve transatlantike dhe roli i ardhshëm i NATO-s do të jenë në fokus të konferencës së 42-të të politikës ndërkombëtare për sigurinë që fillon sot në Mynih, ku do të marrin pjesë rreth 300 delegatë nga 50 vende, përfshirë 40 ministra të Mbrojtjes dhe të Jashtëm.
Delegatët do të diskutojnë rreth programit bërthamor të Iranit, ndërsa temë tjetër e rëndësishme në agjendën e konferencës do të jetë edhe Kosova.
XS
SM
MD
LG