Ndërlidhjet

VJENË


Bordi i Guvernatorëve të Agjencisë Ndërkombëtare për Energjinë Bërthamore po i vazhdon edhe sot diskutimet rreth referimit të çështjes bërthamore të Iranit në Këshillin e Sigurimit të OKB-së. Vendimi është pritur dje, por diplomatët kanë thënë se bisedimet janë shtyrë për shkak të debatit midis Bashkimit Evropian dhe vendeve në zhvillim, për tekstin e rezolutës së propozuar nga BE-ja.
XS
SM
MD
LG