Ndërlidhjet

PARIS


Isabelle Dinoire, francezja 38 vjeçare, që nëntorin e kaluar ishte e para paciente të bënte transplant të fytyrës, ka dalë për herë të parë në publik. Në një konferencë shtypi në qytetin e Amiensit ajo theksoi se tani "mund të
hap gojën, mund të ha dhe të ndiej buzët e hundët. "
Operacioni kishte zgjtur 15 orë dhe ishin përdorur pjesë nga fytyra, muskuj, arterie dhe vena nga një grua që kishte vdekur klinikisht.
XS
SM
MD
LG