Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Soren Jessen-Petersen është shprehur thellë i zhgënjyer dhe i befasuar me vendimin e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës që seanca për zgjedhjen e presidentit të ri, të shtyhet për
datën 13 shkurt.
Jessen-Petersen tha se Këshilli i Sigurimit e kishte dëgjuar rekomandimin e tij që sesioni për Kosovën në Nju Jork të shtyhet nga data 7 për datën 14 shkurt, vetëm që t'i jepet rast Kuvendit që gjatë kësaj jave të zgjedhë presidentin e ri, andaj ai parashikoi se vendimi i Prishtinës do ta befasojë në masë të madhe Këshillin e Sigurimit.
XS
SM
MD
LG