Ndërlidhjet

UASHINGTON


Kërcënimi nga një agjent nervor ka bërë që të evakuohen disa zyra në Uashington, që shfrytëzohen nga senatorët dhe personeli i tyre.
Policia tha se testet vërtetuan që nuk janë gjetur kurrfarë gjurme të ndonjë helmi nervor.
Tetë senatorët ishin në mesin e 200 njerëzve që disa orë pritën jashtë ndërtesës Russell, ndërsa policia përpiqej të përcaktojë rrezikun e mundshëm.
XS
SM
MD
LG