Ndërlidhjet

PRISHTINË


Autoritetet ndërkombëtare në Kosovë u kanë bërë sot thirrje romëve që jetojnë nëpër kampe afër hapësirave të ndotura, të kalojnë në banesat e propozuara nga Kombet e Bashkuara.
"Kjo është një kërkesë emergjente për sigurinë e shëndetit të personave të zhvendosur dhe sidomos për fëmijët e tyre", thuhet në një deklaratë të përbashkët të lëshuar nga UNMIK-u, Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe UNICEF-i.
XS
SM
MD
LG