Ndërlidhjet

SHKUP


Zyrtari i lartë i NATO-s, Robert Simmons ka lavdëruar Maqedoninë për progresin që ka bërë në përpjekjet e saj për anëtarësim në këtë aleancë. Ai sot në Shkup u ka thënë gazetarëve se "ky është një hap drejt anëtarësimit". Zoti Simonns e udhëhoqi një ekip të ekspertëve të NATO-s për ta bërë vlerësimin e reformave në armatën e Maqedonsië. Maqedonia, së bashku me Shqipërinë dhe me Kroacinë, shpresojnë se gjatë këtij viti do të marrin ftesë për anëtarësim të plotë.
XS
SM
MD
LG