Ndërlidhjet

PRISHTINË


I kryesuar nga presidenti i ri i Kosovës, Fatmir Sejdiu, ekipi negociator, në mbledhjen e sotme, ka vendosur që një delegacion i Kosovës të marrë pjesë në takimin e Vjenës ku do të diskutohet për decentralizim. Është thënë se në takimin e ardhshëm do të caktohet përbërja dhe udhëheqësi i delegacionit.
XS
SM
MD
LG