Ndërlidhjet

TORINO


Në ditën e parë të garave të Olimpiadës Dimërore më së shumti medalje të arta fituan përfaqësuesit e Gjermanisë – gjithsej dy. Pastaj radhiten Shtetet e Bashkuara dhe Kanadaja me nga një medalje të artë, Norvegjia ka fituar dy të argjendta e dy të bronxta e kështu me radhë. Medaljen e parë të artë në këtë Olimpiadë sot e fitoi Mihael Grejs i Gjermanisë në disiplinën e biatlonit në 20 kilometra.
XS
SM
MD
LG