Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës ka diskutuar sot lidhur me ndërtimin e qendrës administrative-protokolare të Kuvendit të Kosovës, pas nismës së partisë Ora, e cila i ka quajtur të paligjshme dhe private vendimet për këtë qendër.
Më pas, debati është ashpërsuar dhe deputetët e opozitës e kanë lëshuar sallën e parlamentit.
XS
SM
MD
LG