Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendësi i parë i shefit të administratës ndërkombëtare në Kosovë, Larry Rossin, ka nënshkruar sot një Rregullore, me të cilën krijohet bazë legjislative për shfrytëzimin e tokave që ende kanë status shoqëror. Në një komunikatë për opinion të UNMIK-ut, zoti Rossin citohet të ketë thënë se kjo Rregullore u lejon komunave që të shfrytëzojnë tokën shoqërore për përfitime publike, ndërtimin e shkollave, spitaleve dhe varrezave.
XS
SM
MD
LG