Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush, i ka kërkuar Kongresit 72.4 miliardë dollarë shtesë, në mbështetje të ushtrisë dhe operacioneve diplomatike në Irak dhe Afganistan.
Në bazë të kërkesës, Departamenti i Mbrojtjes do të marrë 65.3 miliardë për të dyja luftërat, kurse fondet tjera do t'u shpërndahen Departamentit të Shtetit dhe agjencive të zbulimit.
XS
SM
MD
LG