Ndërlidhjet

GUINSAUGON


Punonjësit e shpëtimit në Filipine kanë varrosur në varre të përbashkëta viktimat e rrëshqitjes së tokës më 17 shkurt.
Deri tani janë gjetur kufomat e 68 viktimave, derisa në mesin e mijëra të zhdukurve janë dhe 250 nxënës shkolle dhe mësues.
Shtetet e Bashkuara kanë dërguar 30 ushtarë dhe mjete të nevojshme për operacionet e kërkimit.
"Kemi helikopterë në dispozicion që po sjellin mbulesa, ujë, ushqim dhe materialet e tjera të nevojshme. Ne po shohim gjendjen dhe bazuar në informacionin në qendër do vazhdojë dhe mbështetja jonë. Jemi këtu për të ndihmuar", tha kapiteni amerikan Burrel Parmer.
XS
SM
MD
LG