Ndërlidhjet

BAGDAD/SHKUP


Dy shqiptarët nga Maqedonia, Faruk Ademi dhe Rasim Ramadani, të cilët u rrëmbyen javën e kaluar në Irak, janë liruar në Basra dhe njoftohet se nuk janë maltretuar nga rrëmbyesit. Zyrtarët nuk bënë të ditur nëse janë dhënë para për lirimin e tyre, ndërsa rrëmbyesit patën kërkuar 1 milionë dollarë.
Ademi dhe Ramadani janë punëtorë të kompanisë gjermane Ekolog, e cila është e specializuar për menaxhimin e mbeturinave.
XS
SM
MD
LG