Ndërlidhjet

BRUKSEL


Takimi dy ditësh i delegacioneve të Prishtinës dhe Beogradit në Vjenë ishte shumë i rëndësishëm dhe shënoi një fillim të suksesshëm të procesit që do të çojë deri tek statusi i Kosovës, kanë vlerësuar burime të NATO-s dhe BE-së në Bruksel.
Ndërkohë, kreu i Paktit të Stabilitetit për Evropën Juglindore Erhard Busek, ka thënë se zgjidhja e statusit të Kosovës jo vetëm që do të hiqte një dilemë të madhe në rajon, por do të hapte edhe një mundësi për zhvillimin ekonomik të rajonit dhe do të krijonte një siguri më të madhe për investime.
XS
SM
MD
LG