Ndërlidhjet

UASHINGTON


Departamenti amerikan i Shtetit tha se zgjidhja e statusit të Kosovës duhet të bazohet në parimet për mbrojtjen e të drejtave të minoritetit serb, dhe të jetë e pranueshme nga të gjithë banorët e Kosovës. Zëdhënësi Adam Ereli, tha se negociatorët në Vjenë "diskutuan se në çfarë mënyrë, decentralizimi i pushtetit, mund t'i mbrojë më mirë të drejtat e pakicave në Kosovë dhe t'i përmirësojë shërbimet publike për të gjithë qytetarët".
XS
SM
MD
LG