Ndërlidhjet

HAGË


Gjykata Ndërkombëtare për Krime të Luftës ka refuzuar kërkesën e të akuzuarit Sllobodan Millosheviq që ti lejohet të udhëtojë në Moskë për trajtim mjekësor. Ish presidenti jugosllav, që është i akuzuar për krime të luftës, për krime kundër njerëzimit, për gjenocid në Kosovë, Bosnjë dhe Kroaci, ka kërkuar që dhoma e apelit ta rishqyrtoj kërkesën e tij.
XS
SM
MD
LG