Ndërlidhjet

MOSKË


Numri i të vdekurve nga shkatërrimi i kulmit në një objekt tregtar në Moskë ka aritur në 58 vetë. Raportohet se 20 të tjerë janë të lënmduar dhe trajtohen në spital. Prokurorët kanë thënë se ky incident i rëpndë, që ndodhi dje, me gjasë është shkaktuar nga grumbullimi i borës në kulm dhe nga projektimi apo mirëmbajtja joadekuate.
XS
SM
MD
LG