Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian do të zhbllokojë ndihmën bazë për Autoritetin Palestinez për të mënjanuar një krizë financiare.
Paketa e ndihmës në fjalë ka një vlerë prej 120 milionë euro.
Fondi është paraparë të paguajë faturat e elektricitetit, ndihmë për sektorin e shëndetësisë e arsimit dhe për rrogat e Qeverisë Palestineze.
Kjo ndihmë do të jepet para krijimit të qeverisë së drejtuar nga Hamasi, të cilën Bashkimi Evropian e ka cilësuar si organizatë terroriste.
XS
SM
MD
LG