Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi Negociator i Kosovës e pret i përgatitur të dërguarin e posaçëm të Kombeve të Bashkuara për statusin, Marti Ahtisaari, i cili nesër vjen në Prishtinë. Në këtë kuadër, ekipi miratoi sot një dokument me përgjigje ndaj disa kërkesave specifike të zotit Ahtisaari. Ish-presidenti finlandez nesër do të bisedojë në Prishtinë lidhur me pozitën e pakicave dhe çështje të tjera, si dhe rreth vazhdimit të bisedimeve për decentralizimin në Vjenë, të caktuara për 17 mars. Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, i cili e kryeson ekipin, tha se dokumenti i përgatitur nga Grupi politik strategjik është dokument i përgatitur mirë dhe që u përgjigjet kërkesave të zotit Ahtisari.
XS
SM
MD
LG