Ndërlidhjet

PODGORICË


Kuvendi i Malit të Zi po debaton sot për propozim ligjin për referendumin për pavarësim nga Serbia.
Raportohet se pritet që ky propozim ligj do të miratohet pasi qeveria, që angazhohet për pavarësi dhe opozita, që synon mbetjen e Malit të Zi në unionin me Serbi, kanë aritur marrëveshje për kushtet e votimit në referendum. Pritet që pas vendimit të Kuvendit, do të krijohen kushtet që presidenti i Malit të Zi, ta konvokoj mbajtjen e referendumit më 21 Maj të këtij viti.
XS
SM
MD
LG