Ndërlidhjet

BRUKSEL


Duke u shprehur për zhvillimet e sotme në Kosovë, Cristina Gallach, zëdhënëse e zyrtarit të lartë të BE-së, Havier Solana tha se ndryshimet janë çështje e brendshme e Kosovës. Por, sipas saj, "BE-ja pret që të ruhet uniteti, konsenzusi dhe vullneti i institucioneve të Kosovës për të vazhduar procesin".
XS
SM
MD
LG