Ndërlidhjet

HIDERABAD


Presidenti Bush është takuar gjatë vizitës së tij në Indi me biznesmenë vendas, derisa ka qëndruar në qytetin Hiderabad, që njihet për zhvillimin e teknologjisë. Në pjesën e qytetit me shumicë myslimane një grup protestuesisht mbanin parrulla kundër vizitës së Bushit.
Presidenti nga ana e tij tha:
"Kur Amerika e sheh Indinë, ajo duhet të shohë aty një partner strategjik në ruajtjen e paqes, një demokraci të madhe, e aftë të ketë njerëz me besime të ndryshme që jetojnë së bashku dhe një mundësi të mrekullueshme për të bërë tregti së bashku."
XS
SM
MD
LG