Ndërlidhjet

HIDERABAD


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush është takuar gjatë vizitës në Indi me biznesmenë vendas, dhe ka qëndruar në Hiderabad, qytetin që njihet për zhvillimin e teknologjisë. Në pjesën e qytetit me shumicë myslimane, një grup protestuesisht mbanin parrulla kundër vizitës së Bushit.
Presidenti nga ana e tij tha: "Kur Amerika e sheh Indinë, ajo duhet të shohë aty një partner strategjik në ruajtjen e paqes, një demokraci të madhe, e aftë të ketë njerëz me besime të ndryshme që jetojnë së bashku dhe një mundësi të mrekullueshme për të bërë tregti së bashku".
XS
SM
MD
LG