Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kosova vazhdon të përballet me gjendje të vështirë energjetike. Ministri i Energjisë dhe Minierave, Et'hem Çeku, e fajëson menaxhmentin irlandez të Korporatës Elektroenergjetike të Kosovës. Në një intervistë për Radion "Evropa e Lirë", ministri tha se "kjo po ndodh për shkak të mungesës së azghuritetit të duhur të menaxhmentit për t'u përgatitur për këtë situatë". Megjithatë, ai pret që situata në furnizimin me energji elektrike të përmirësohet.
XS
SM
MD
LG