Ndërlidhjet

LONDËR


Rreth 14 mijë irakienë mbahen në arrest nga forcat shumëkombëshe pa iu ngritur aktakuzat dhe kjo i hap rrugë mundësisë së keqtrajtimit të tyre. Ky është përfundimi i raportit më të ri të Amnesty International, organizatës ndërkombëtare që merret me mbikqyrjen e të drejtave të njeriut, lidhur me situatën e të drejtave të njeriut në Irak.
XS
SM
MD
LG