Ndërlidhjet

INSBRUK


Ministrat e mbrojtjes të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian në takimin e sotëm të mbajtur në Austri kanë rënë dakord t'i kërkojnë NATO-s që të mos zvogëlojë numrin e trupave në Kosovë. Bazuar në vazhdimin e tensioneve dhe procesin e negociatave rreth pavarësisë së mundshme të Kosovës do t'i kërkohet NATO-s t'i mbajë 17'500 trupat e saj në Kosovë, ka thënë Platter, ministri austriak i mbrojtjes.
Të njëjtat burime njoftojnë se kanë rënë dakord për zvogëlimin e trupave në afat të mesëm në Bosnjë.
XS
SM
MD
LG