Ndërlidhjet

GJENEVË


Organizata Botërore e Shëndetësisë diskutoi në Gjenevë mundësitë e ndalimit të përhapjes së gripit të shpendëve dhe e ka cilësuar përhapjen e virusit tek pulat si zhvillim "historikisht të paprecedent".
Vetëm në Azi mbi 160 milionë pula janë eleminuar në përpjekje për të parandaluar përhapjen e virusit.
Po sot Jemin Gjana, ministri shqiptar i bujqësisë ka deklaruar se shpendët e ngordhura në Shqipëri nuk ishin të infektuar me virusin H5N1, pas analizave të bëra në Shqipëri dhe në laboratorin e specializuar në Londër.
XS
SM
MD
LG