Ndërlidhjet

NJU JORK


I dërguari i posaqëm i Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari sot pritet që në një seancë të mbyllur do të raportoj para anëtarëve të Këshillit të Sigurimit për bisedimet në Vjenë dhe për rezultatet e vizitës së tij në Prishtinë dhe në Beograd. Nesër ai do të qëndroj në Uashington ku pritet të takohet me zyrtarët e lartë amerikanë dhe me përfaqësues të institucioneve ndërkombëtare financiare.
XS
SM
MD
LG