Ndërlidhjet

PODGORICË


Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Ranko Krivokapiq, u bëri thirrje Parlamentit Evropian dhe OSBE-së që të dërgojnë përfaqësues për ta ndjekur procesin e referendumit në këtë republikë.
Në kërkesën e zotit Krivokapiq, shprehet bindja se vëzhguesit ndërkombëtar do të kontribojnë për transparencën e plotë dhe legjitimitetin e referendumit mbi statusin e ardhshëm shtetëror të Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG