Ndërlidhjet

VJENË


Evropa dhe Shtetet e Bashkuara po e shtojnë presionin ndaj Iranit që të tërhiqet nga ambicjet për program bërthamor derisa Agjencia Ndërkombëtare për Energji Atomike e shqyrtoi raportin kryesor që do ti dërgohet Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara. Në këtë raport thuhet se Irani ka vazhduar aktivitetet për pasurimin e uraniumit pavarësisht nga kërkesat e Bashkësisë ndërkombëtare për ndaljen e veprimtarive. Në këtë raport Irani nuk akuzohet për përpjekje për zhvillimin sekret të armatimit bërthamor.
XS
SM
MD
LG