Ndërlidhjet

VJENË


"Partneriteti me vendet e Ballkanit është kyç për të pasur një mjedis më të sigurt në jug të Bashkimit Evropian", ka deklaruar ministri i brendshëm austriak.
"Ne duam të eksportojmë siguri në mënyrë që të mund të importojmë siguri", tha Prokop.
Austria në maj do të organizojë një konferencë rreth çështjeve të sigurisë që synon të krijojë "partneritetin për siguri" me këto vende. Përfaqësuesit e Shteteve të Bashkuara dhe Rusisë do jenë të pranishëm në këtë konferencë.
XS
SM
MD
LG