Ndërlidhjet

PEKIN


Kina dhe Siria kanë kritikuar shkeljet e të drejtave të njeriut të bëra nga Shtetet e Bashkuara, vetëm një ditë pas botimit të raportit të Departamentit të Shtetit mbi gjendjen e të drejtave të njeriut në botë. Në këtë raport të dyja vendet kritikoheshin për gjendjen e të drejtave të njeriut.
Kina kritikohej veçanërisht për çensurën e ushtruar në internet dhe ndaj kritikëve në media. Siria ishte kritikuar për sjelljen totalitare të qeverisë.
XS
SM
MD
LG