Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut Soren Jessen-Petersen i ka uruar Kolë Berishës zgjedhjen në krye të Kuvendit të Kosovës.
"Uroj zgjedhjen e Kolë Berishës për kryetar të Kuvendit. Besoj që nën udhëheqjen e tij, Kuvendi i Kosovës do të vazhdojë ta forcojë pushtetin e vet ligjvënës, dhe të shërbejë si fanar i demokracisë në Kosovë", thuhet në urimin e shefit të UNMIK-ut.
XS
SM
MD
LG