Ndërlidhjet

VJENË


Në intervistat dhënë gazetave austriake "Presse" dhe "Standard", presidenti i Serbisë Boris Tadiq sërish ka vlerësuar se pavarësia e Kosovës do ta destabilizonte rajonin dhe do të shkaktonte reaksione vargore.
Tadiq ka theksuar se ai nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës, madje edhe nëse atë e njeh Këshilli i Sigurimit i KB.
"Nëse Kombet e Bashkuara u japin shqiptarëve pavarësinë, atëherë përse këtë ua mohojnë shqiptarëve në Maqedoni apo kroatëve dhe serbëve në Bosnjë", ka thënë Tadiq, duke shtuar se për të gjithë popujt në Ballkan duhet të vlejë parimi i njëjtë.
XS
SM
MD
LG