Ndërlidhjet

BEOGRAD


Bisedat e tij me zyrtarët në Beogard, kryeadministratori i Kosovës, Soren Jessen-Petersen i ka filluar me takimin me anëtarin e grupit për negociata të Serbisë, Radomir Dikliq. Gjatë ditës zoti Petersen do të takohet edhe me presidentin e Serbisë, Boris Tadiq, që është bashkëkryesues i ekipit të Serbisë për negociata. Këto takime po mbahen disa ditë para bisedimeve ndërmjet delegacioneve të Kosovës dhe të Serbisë për çështje të decentralizimit në Vjenë. Raportohet se kryeadministratori Petersen në Beograd arriti nga Vjena.
XS
SM
MD
LG