Ndërlidhjet

MOSKË


Parlamenti i Rusisë sot ka kritikuar ashpër Tribunalin e Hagës për krime të luftës, duke e fajësuar atë për vdekjen e Sllobodan Millosheviqit. Është kërkuar edhe mbyllja e shpejtë e Tribunalit. Duma ruse ka votuar në mënyrë unanime për miratimin e deklaratës ku Tribunali akuzohet se është "ekstremisht i politizuar dhe i anshëm" dhe se dështimi i tij për kujdes të duhur mjekësor ka çuar në vdekjen e Sllobodan Millosheviqit.
XS
SM
MD
LG