Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


15 vendet anëtare të Këshillit të Sigurimit do t'i vazhdojnë diskutimet për mënyrën e reagimit ndaj programeve bërthamore të Iranit. Gjatë takimit të djeshëm të pesë vendeve anëtare të përhershme në këtë Këshill nuk u arrit asnjë marrëveshje. Rusia dhe Kina vazhdojnë të kundërshtojnë vënien e sanksioneve ndaj Iranit.
XS
SM
MD
LG