Ndërlidhjet

MEKSIKO


Forumi i Katërt Botëror për ujin është hapur dje në Meksiko. Konferenca për të ardhmen e rezervave të ujit në planet, mbahet çdo tri vite. Në javën e ardhshme, mijëra ekspertë dhe politikanë do të diskutojnë mbi masat e përmirësimit të shpërndarjes dhe zhdukjen e thatësirave.
Mbi 1 miliardë njerëz në botë vuajnë nga mungesa e ujit të pijshëm dhe 35 mijë prej tyre, vdesin çdo ditë nga dehidrimi.
XS
SM
MD
LG