Ndërlidhjet

PEKIN


75 miliardë dollarë, të barasvlefshëm me një të pestën e të ardhurave kombëtare të Kinës, janë përdorur për vakte dhe makina zyrtare gjatë vitit 2004.
Këto të dhëna janë publikuar në mbështetje të fushatës për të zvogëluar shpenzimet publike.
XS
SM
MD
LG